Restaurant “Proeftuin van Salland”

Een steekrestaurant met een menu uit het mooie en gastvrije Salland. Een restaurant voor jong en oud waar een ongedwongen en natuurlijke sfeer hangt.

We proberen zo veel mogelijk lokale producten in onze gerechten te verwerken en oude Sallandse gerechten een nieuw leven in de blazen.

We vinden het belangrijk om te weten waar het eten wat op ons bord ligt vandaan komt en willen dat graag uitdragen. Zo komt ons brood van Bokkers Molle (Olst), het varkensvlees van Ecologische boerderij Overesch (Raalte), het MRIJ Rund van boerderij de Riet van de familie Lugtenberg (Boskamp), de asperges van familie Boerkamp (Diepenveen) en halen we het fruit bij fruitbedrijf van Vilsteren (Wijhe).

Onze gerechten worden in tussengerecht formaat geserveerd zodat je van meerdere gerechten kunt proeven en gezellig samen kunt delen. Het is onze uitdaging om een uitgebreid menu aan te bieden met groenten in de hoofdrol.