FAQ items aan het laden...
­

Brasserie Op Duur’s Paas idee… De Paasbrunch “Take Away”

Als we (minimaal) tot 28 april zoveel mogelijk thuis moeten blijven...? dan biedt Brasserie Op Duur tijdens Pasen een smakelijk lekkere optie... "Brasserie Op Duur’s Paas idee... De Paasbrunch Take Away" Dit lekkere, lokale, gezonde en veelal huisgemaakte paasbrunch pakket bestaat uit: Paasbrunch “Compleet” € 17,50 pp *Lokaal* - Bökkers bol uit Olst - Zoet banket broodje van Bakkerij Jolink Olst-Wijhe - Verse thee & zakje met Paas chocolaatje van “De Koning Chocolaterie” uit Wijhe - Gekookt eitje van Kippenboer Grotentraast uit Wesepe *Huisgemaakt* - Twee soorten quiches - Bakje eiersalade van de eieren van Kippenboer Grotentraast uit Wesepe - Lente soepje - Vers geperste Jus d’orange Met onderstaande uitbreiding kies je voor de: Paasbrunch “De Luxe” € 22,50 pp - Huisgemaakte kaasstengel - Luxe Paasbroodje - Vers fruit salade - Extra zelfgemaakte BonBons De PaasBrunch ook bestellen voor je gezin of je geliefde? Dat levert korting op! Namelijk: voor 2 p = € 5,00 voor 3p = € 10,- en voor 4p = € 15,-

Support je lokale bedrijven, dat werkt lekker!

"Support je lokale bedrijven, dat werkt lekker" Doe jezelf, je geliefde of je personeel deze (bizarre) weken een plezier..! En bestel op de donderdag en/of vrijdag Eten & Drinken BIJRipperda, in de "Corona weken", een heerlijke maaltijd. En het wordt (veilig) bij je thuisbezorgd door de lokale taxi bedrijven! (Bezorging in de straal van 15km rondom DenNul) Het werkt voor jou en biedt werk voor ons en... Het is nog lekker ook! 😋 Met positieve energie opgezet samen met... De Blueskrant, Hetebrij Personenvervoer, Taxi Ensink Olst B.V., Maalderij Bökkers 'De Bökkers Mölle' Olst, Fruitbedrijf van Vilsteren & Proeftuin van Salland PS: Doe bij voorkeur via mail je bestelling en geef aan ons door: 1. Je naam 2. Wil je een combi-deal, een salade of een burger? En hoeveel? 3. Op welke dag & (gewenst) tijdstip moet het geleverd. 4. Het bezorgadres 5. Je telefoonnummer Met smakelijke groet, Team Eten & Drinken BIJRipperda en alle hierboven genoemde mede initiatief nemers!

Wat betekenen de Corona maatregelen voor Brasserie Op Duur

Coronavirus update… Wat betekent dit voor het Infocentrum IJssel Den Nul. (Dit bericht is van toepassing op publiek, dus geldt niet voor reserveringen)  N.a.v. de genomen landelijke maatregelen hebben de partners van het infocentrum besloten, uit voorzorg het infocentrum zonder aanwezigheid van gastheren en gastvrouwen voor alsnog open te laten.  Het infocentrum IJssel Den Nul is dus wel geopend voor bezoek, echter alleen toegankelijk via de horeca ingang van Brasserie OpDuur. Verder vragen wij aan u als bezoeker, thuis te blijven bij klachten en verantwoordelijkheid te nemen, zoals aangegeven in de Landelijke richtlijnen.    Het infocentrum is overigens wel gesloten voor publiek op de volgende data: Maandag t/m woensdag 16-03 t/m 18-03 Maandag t/m woensdag 23-03 t/m 25-03 & Dinsdag 31-03   Namens de partners van het infocentrum IJssel Den Nul 

Proeftuin van Salland – nieuw restaurant

#Workinprogress Restaurant “Proeftuin van Salland”  Een restaurant voor jong & oud, waarin al je zintuigen kennis mogen maken met de Sallandse streek! “Voel je welkom”  Bezig met opzetten van nieuw restaurant concept “Proeftuin van Salland”  Vanaf 1 mei officieel geopend en per 1 april een proefmaand draaien...  Spannend, uitdagend en natuurlijk smakelijk!   

Proeven, genieten & beleven tijdens Raalte in de Smaak!

Dit weekend mogen we ons met Eten & Drinken BIJRipperda regionaal presenteren tijdens Raalte in de Smaak! Het weer is goed, de Weber BBQ’s staan klaar en hiervan af worden de lokale gerechtjes geserveerd. Heb jij dus nog geen plannen dit weekend...?! Zie voor meer informatie de web site van Raalte in de Smaak! 

3e editie – Rockin all over Den Nul (indoor)

Na de enorm geslaagde buiten editie van Rockin all over Den Nul (outdoor)... Blues & Rock, burgers en beugels avond BIJRipperda en alle alcoholdampen zijn opgetrokken en het weer tijd is voor serieuze zaken. Kunnen we gaan beginnen met het plannen van de volgende editie! En wat voor een editie! Rockin all over Den Nul (indoor) is nu al geslaagd! Wat een line-up, werkelijk om je vingers bij af te likken! En dat in combinatie met weer zo'n lekkere Ripperda  burger van de grill! De neef van John Lee Hooker komt optreden in Den Nul! Mensen... Dit wil je niet missen!

Wij steunen Gerrit- Jan vs MS!

Gerrit- Jan Willems is voor de mensen BIJRipperda een oude bekende. Maar toen zijn verhaal over zijn strijd tegen de hersenziekte MS werd verteld, greep het ons gelijk aan. "Deze strijd wil en mag je niet alleen aangaan" Dat is de gedachte van ons. Dus daarom dragen wij zoveel mogelijk bij aan Gerrit- Jan zijn strijd. Een strijd die hopelijk door ons nooit gestreden hoeft te worden...   Het JA woord van Leon & Jessica was het startsein van hun steun aan stichting GJ vs MS met een donatie van € 500,- aan de stichting.       Toen werd er gelopen tijdens de 10km Appelloop voor Stichting GJ vs MS...       In onze brasserie wordt nog altijd gedoneerd via de collectebus. Inmiddels staat de teller al op € 190,- (Alle gasten willen we via deze weg enorm bedanken!)       En nu zijn we druk bezig, samen met vrienden, kennissen en familie, om Festival de Mexico succesvol te laten verlopen! Met als doel... Zoveel mogelijk opbrengst voor de Gerrit- Jan zijn ticket naar Mexico!           Steun jij Gerrit-Jan ook in zijn strijd? Ga dan naar zijn website en haal je kaartje voor het festival de Mexico!  

Dierennieuws BIJRipperda 😉

Nee het is niet de roodbonte MRIJ koe BIJRipperda die trouw over het speelterrein waakt en ineens melk geeft i.p.v. water. Het zijn de kippen BIJRipperda die zich, ondanks de koude omstandigheden, super lekker thuis voelen. Vandaag was het resultaat zelfs 9 eieren! Wie weet gaan  erop korte termijn zich meer dieren thuis voelen, achter in het weilandje BIJRipperda.

Koppel darttoernooi BIJRipperda – Nu al meer dan 20 inschrijvingen…!

Darten BIJRipperda vind om de week plaats in competitieverband, maar op 10 februari vind voor de vierde keer het Koppel darttoernooi BIJRipperda plaats. Wederom georganiseerd door de enthousiaste darters van het dartteam BIJRipperda. Voor dit toernooi hebben zich inmiddels meer dan 20 koppels ingeschreven, dus dat gaat de goede kant op!  Hoe meer inschrijvingen, hoe hoger de prijzenpot gaat worden... Dus schrijf je in en neem je collega darters mee! Opgeven kan via mail, telefoon of FB messenger.  

MRIJ Rund op het menu bij Brasserie Op Duur

Een samenwerking die heel spontaan, onder het genot van een bakje koffie, is ontstaan. Samen met de familie Luchtenberg is er met Eten & Drinken BIJRipperda en Brasserie Op Duur een prachtige samenwerking ontstaan. Een 100% MRIJ runder burger genaamd “De Rietburger” pronkt op onze kaart en carpaccio “De Luchtenberg” is i.c.m. een broodje of salade ook enorm populair. Eet smakelijk!

BIJRipperda en Brasserie Op Duur verbinden wij smaken…

De 5e generatie bij Eten & Drinken BIJRipperda heeft het van jongs af aan meegekregen… “Het is niet wie of wat je bent, maar wie of wat je kent”. Samenwerkingen in de directe omgeving zoeken, zien en aangaan is dan ook wat wij graag doen! Enkele voorbeelden hiervan hebben wij voor u uitgelicht op onze website...  "Een kijkje in de keuken BIJRipperda & Brasserie OpDuur”

Verbouwingsplannen BIJRipperda!

Weber Grill Academie krijgt een permanente Workshop plek BIJRipperda! Nadat de website een flinke verbouwing heeft ondergaan (en nog steeds ondergaat :)), moet het pand er nu ook aan geloven BIJRipperda. Zoals de meesten wel weten zijn wij BIJRipperda een officiële Weber Grill Academie. En om onze Weber workshops en cursussen nog beter te kunnen laten verzorgen, door onze grillmaster Robert Koerhuis, gaan we een permanente Weber Veranda bouwen aan de achterzijde BIJRipperda. Speciaal voor onze volgers en nieuwsgierige gasten... Alvast een blik op de eerste tekeningen. Als alles goed gaat dan gaan we in april van dit jaar beginnen met de eerste verbouwingswerkzaamheden. Wordt vervolgd...

Jack the Ripper(da) moordspel!

Op zoek naar de moordenaar binnen jullie recherche team?!   Speel het Jack the Ripperda moordspel in de Duursche Waarden. Informeer naar de mogelijkheden voor uw familiedag of bedrijfsfeest